Skip to content
Главная
Организаторы
Программа
Расписание конференции
Участники
Постеры
Постеры
Требования к постерам
Отправка постеров
Участникам
Даты
Тезисы
Публикации
Виза
Проживание
Регистрационный взнос
Как добраться до Академгородка
Молодым ученым
Спонсоры
Экскурсии
Алтай-тур
Архив
Контакты
Политика обработки данных
Видео докладов
←
Genome-wide approaches in the study of common fig in the Nikita Botanical Gardens
Microsatellite markers for regional differentiation of Puccinia graminis f. sp. tritici populations
→
Comparative characteristics of barley hybrids by the anthocyanins content in grain
Posted on
13.06.2021
by
morkovina
KUKOEVA Tatyana
ICG SB RAS, Novosibirsk, RUSSIA
This entry was posted in
Без рубрики
. Bookmark the
permalink
.
←
Genome-wide approaches in the study of common fig in the Nikita Botanical Gardens
Microsatellite markers for regional differentiation of Puccinia graminis f. sp. tritici populations
→
Русский
English (US)