Skip to content
Главная
Организаторы
Программа
Расписание конференции
Участники
Постеры
Постеры
Требования к постерам
Отправка постеров
Участникам
Даты
Тезисы
Публикации
Виза
Проживание
Регистрационный взнос
Как добраться до Академгородка
Молодым ученым
Спонсоры
Экскурсии
Алтай-тур
Архив
Контакты
Политика обработки данных
Видео докладов
←
Targeted modification of regulatory genes associated with barley grain color formation
Applying neural network for the segmentation of spike structural elements
→
Development of molecular markers for the identification of prolamins genes and their correlation with baking qualities of grain
Posted on
13.06.2021
by
morkovina
ENZEKREY Ekaterina
ARRIAB, Moscow, RUSSIA
This entry was posted in
Без рубрики
. Bookmark the
permalink
.
←
Targeted modification of regulatory genes associated with barley grain color formation
Applying neural network for the segmentation of spike structural elements
→
Русский
English (US)