Skip to content
  • Главная
  • Организаторы
  • Программа
    • Расписание конференции
  • Участники
  • Постеры
    • Постеры
    • Требования к постерам
    • Отправка постеров
  • Участникам
    • Даты
    • Тезисы
    • Публикации
    • Виза
    • Проживание
    • Регистрационный взнос
    • Как добраться до Академгородка
  • Молодым ученым
  • Спонсоры
  • Экскурсии
  • Алтай-тур
  • Архив
  • Контакты
  • Политика обработки данных
  • Видео докладов
← Targeted modification of regulatory genes associated with barley grain color formation
Applying neural network for the segmentation of spike structural elements →

Development of molecular markers for the identification of prolamins genes and their correlation with baking qualities of grain

Posted on 13.06.2021 by morkovina

ENZEKREY Ekaterina
ARRIAB, Moscow, RUSSIA

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.
← Targeted modification of regulatory genes associated with barley grain color formation
Applying neural network for the segmentation of spike structural elements →
    • Русский Русский
    • English (US) English (US)